Рецепти за прочистване на жлъчката

08.04.2018 15:51
Автор: Алекса

Нямам никакъв опит в тези неща и малко се притеснявам да не си навредя вместо да си помогна. Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

От аптеката се купува иригатор и се прави клизма.

Имам лошо хранене , от което понякога имам болки в областта на черния дроб. На третия ден, сокове и вода се пият до около 17 часа.

Процедурата е сравнително лека. Защо е нужен такъв дълъг период на анти паразитната програма? В основната си част прочистването трае 3 дни.

След прочистването се чувствах невероятно — лека, жизнена и много много по-гъвкава а си мислех, че няма накъде повече.

На първо място слушаме себе си, вдъхновени от идеята да споделяме информация за различни възможности да поддържаме здравето във всички аспекти, кога да започнете тази процедура. Вземайте от нея по 1 супена лъжица преди лягане в продължение на 2 - 3 седмици! Създадохме го, а чак след това слушаме който и да било друг.

Пие се от течността пъти дневно по една малка чаша преди ядене. Ако имате нужда от допълнителна информация, кога да започнете тази процедура, рецепти за прочистване на жлъчката. Пие се от течността пъти дневно по една малка чаша преди ядене.

По този начин подготвяме дебелото черво и го очистваме от токсините.

Получавайте първи ЛЕКАР.БГ безплатно на мейла!

Изкарва не нужните течности и токсини от клетките. А когато направя прочистването, ще споделя как е минало! Имайте предвид, че от английската сол, ще посетите тоалетната доста пъти!

При заболявания на черния дроб и жлъчния мехур пийте смес от лимонов сок 1 част , мед 2 части и зехтин 3 части. Затоплянето на черния дроб е важно и не бива да се пренебрегва.

Влия благотворно върху емоционалното състояние.

  • Това е нормално, тъй като от организмът се отделя голямо количество отрови, шлаки,слуз, жлъчни камъни и мъртви паразити!!! Препоръчително е да се премине изцяло на растителна храна, като се спазва тя да бъде предимно сурова.
  • Киселото зеле съдържа огромни количества витамин С, които са неразрушими дори и при термична обработка, а това е основен витамин в борбата с грипа и вирусните заболявания.

Велко Атанасов в Болести и лечениеnali, рецепти за прочистване на жлъчката. В продължение на последователни месеца. Без анти паразитна програма унищожаване на паразитите! Взема се глава червено цвекло с размер на мъжки юмрук. Без анти паразитна програма унищожаване на паразитите. Sled trite dni sokove, purviqt den e hybavo da si na syrovi plodove i zelenchuci, Черен дроб и жлъчка мар?

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Благодаря ти, наистина помагаш! Реших да пробвам да направя прочисватнето на черния дроб от утре, 3 дена на гореспоменатите сокове. Навсичко отгоре получих и мигренозен пристъп.

При спазване на цялата процедура и при вслушване в сигналите от тялото не би следвало да има неприятни усещания. Моля те ,дай някакъв коментар. При спазване на цялата процедура и при вслушване в сигналите от тялото не би следвало да има неприятни усещания. Какви болести ни причиняват паразитите? При спазване на цялата процедура и при вслушване в сигналите от тялото не би следвало да има неприятни рецепти за прочистване на жлъчката.

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

През трите дни на прочистването следва областта на черния дроб да се затопля с грейка или по друг начин по няколко пъти дневно. В това можеш да бъдеш сигурен!!! Искам да те попитам кога е най-подходящият момент за пречистване тази година ? Смесете лимонов сок, сок от черна ряпа и зехтин в равни части.

Разбърквате да се на изток от рая книга цена изпивате. Грижата за здравето изисква да се погрижим за пречистване на черния дроб.

Грижата за здравето изисква да се погрижим за пречистване на черния дроб, рецепти за прочистване на жлъчката. Може да бъде направена клизма няколко пъти или да се изпие Английска сол магнезиев сулфаткой какво си е отглеждал. Грижата за здравето изисква да се погрижим за пречистване на черния дроб! Грижата за здравето изисква да се погрижим за пречистване на черния дроб. Отказ Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Може да бъде направена клизма няколко пъти или да се изпие Английска сол магнезиев сулфатза да се подпомогне рецепти за прочистване на жлъчката на отделените чернодробни камъни.

Психология, Хипнотерапия, Йога и Здравословен живот!

Аз ставам в , изпивам едно пакетче английска сол 30g , разтворено в малка чаша хладка вода, после си лягам обратно. Повърнах и доста кафява горчива течност. Тъй като английската сол, освен многобройните си ползи при прочистването.

От аптеката се купува иригатор и се прави клизма. Живот с ниско кръвно: Разширяват жлъчните канали и камъчетата излизат изключително лесно… Макроорганизмите, по големите вече мъртви паразити след използването на анти паразитната програма, по големите вече мъртви паразити след използването на анти паразитната програма.

От аптеката се купува иригатор и се прави клизма.

 Също така разберете...